Co myślą panie o brodzie u facetów?

Zarost u facetów – co sądzicie na ten temat? Mam wrażenie, że reakcje będą najróżniejsze w zależności od osób, jakie będziemy badać. Młodzi faceci, młodzieńcy w wieku kilkunastu lat oznajmią, że to przejaw męskości. Stanowi to dla nich symbol, iż wstępują już w uroczysty wiek, testosteron zaczyna wariować w ich organizmach. Jeśliby spytać panie, to opinie także zdołają być rozmaite. Poniektóre panie oznajmią, iż to podniecający atrybut, jaki dodaje mężczyznom uroku. Inne z kolei powiedzą, że to nieschludne, że nieładnie się prezentuje, a przy całowaniu to już totalnie jest zdyskwalifikowane. Mężczyźni będą mieli na tego rodzaju temat również najróżniejsze opinie. Ostatnimi czasy wielu panów decyduje się natomiast na to, by tę brodę mieć. Jak zapuścić brodę? Starczy wyłącznie się nie strzyc. Zdaje się, że w taki sposób to najłatwiej można opisać. Mężczyźni, jacy się nie strzygą parę dni, śmiało mogą zakomunikować o tym, że mają zalążki brody.

jak zapuścić brodę

Starczy tydzień, a włosy na podbródku będą już całkiem spore. Po czternastu dniach panowie zdołają cieszyć się całkiem rosłą brodą, jaka będzie stanowiła dekorację męskich buź. Jednak, aby prezentowało się to rzeczywiście estetycznie, trzeba o tę brodę troszczyć się. Obecnie jest toniezwykle łatwe dzięki maszynkom, jakie bywją skonstruowane planowo do dbania o zarost. Jeśli nie pragniecie jednakże osobiście tego robić, to zdołacie wybrać się do specjalnych barberów, gdzie męski zarost bywa najistotniejszym tematem. Na dodatek, by równomiernie przyciąć męską brodę, potrzeba faktycznego kunsztu. Są jednakże postacie, które specjalnie się w tym nauczają i będą na pewno przyzwoicie dbały o to, żeby Wasza broda została poprawnie wypielęgnowana i równo przycięta. Przy tym zdołacie kupić sobie odpowiednie olejki do tego, by dbać o włosy na brodzie, nie kłuły oraz nie drażniły Waszych kobiet w ciągu składania pocałunków. Zapuszczenie brody wcale nie bywa zawiłe, trudniejsze jest dbanie o nią.