Warsztaty barmańskie

Nie wiesz co podarować komuś na prezent

Marzysz aby wręczony przez Ciebie upominek był wyjątkowy i oryginalny a osoba, która go otrzyma była zadowolona? Albo sam uwielbiasz pić drinki i chcesz poznać tajniki ich robienia, a w przyszłości zaskoczyć podczas imprezy swoich znajomych, serwując im zrobione przez siebie drinki. Bądź po prostu chcesz zapewnić swoim pracownikom fajną i nietypową integrację.

To przychodzimy Ci z pomocą i oferujemy nasze warsztaty barmańskie.

Idealne:
*jeśli chcesz mieć nowe hobby, które pochłonie Cię do reszty, gdzie przy okazji będziesz mógł spędzić czas z nowymi ludźmi w niesamowitej atmosferze z dawką pozytywnej energii i humoru
*rozwinąć swoje dotychczasowe umiejętności barmańskie
*zaskoczyć bliskich unikatowym prezentem
*zintegrować pracowników podczas spotkań czy eventów firmowych
* uświetnić imprezę rodziną taką jak: wesele, urodziny, imieniny

Gwarantujemy, że:

* podczas warsztatów poznasz super ludzi, a wiele znajomości przetrwa mimo zakończenia kursu
*oferowane przez nas warsztaty prowadzą osoby pełne pasji, zaangażowania i z bogatym doświadczeniem barmańskim, którym chętnie się dzielą z naszymi kursantami
*podczas warsztatów wykonasz samodzielnie drinki i koktajle pod czujnym okiem naszych barmanów, którzy cały czas są do Twojej dyspozycji i udzielają na bieżąco wskazówek i rad, aby zrobione przez Ciebie koktajle i drinki były perfekcyjne
*atmosfera kursu jest swobodna
*podczas warsztatów barmańskich poznasz różne rodzaje sprzętu barmańskiego, a także zasady łączenia alkoholów, syropów z innymi dodatkami ( owoce, lód).

Na nasze warsztaty barmańskie zapraszamy wszystkie pełnoletnie osoby niezależnie od wieku czy płci. Sprawimy, że każdy będzie czuł się dobrze.

Sex on the beach, Mojito, Tequila Sunrise, Margherita i wiele innych drinków po takich warsztatach stanie się Twoją specjalnością i ich zrobienie przyjdzie Ci z dużą łatwością.